Om Extended

Extended är ett litet företag som ägs och drivs av Caroline.
Företaget sysslar till huvudsak med;

  • Fransförlängningar, 
  • Kosmetisk Tandblekning
  • Lashlift
  • Spraytan.
  • Färgning av fransar och bryn.
  • Hårförlängningar, men erbjuder även viss försäljning av hår & franstillbehör.

Extended hittar du i Järle som ligger i vackra Bergslagen. En härlig oas med en lugn atmosfär. Järle ligger ca 2 mil norr om Örebro, 1 mil öster om Nora samt ca 1,5 mil söder om Lindesberg. Sommartid kan man ta tåget från Nora för att komma till Järle, tåget stannar 2 minuter från Extendeds salong.
Annars är det buss med hållplats på R50 samt en ca 10-20minuter lång promenad till Extended. Tar man bilen så parkerar man precis utanför salongens dörr mellan boningshuset och den röda byggnaden i viken Extended finns.

Extended finns som sagt i en separat lokal, salongen är liten och mysig och rymmer själva salongen ihop med kontor & kassa. Här är inga störande ljud & inget trafikbuller, bara naturligt lugn och fågelkvitter.
Salongen är utrustad med ac och luftavfuktare på sommaren samt element & luftfuktare på vintern för ett optimalt klimat året runt, vi håller 20-21 grader med en luftfuktighet på 30-45% dvs optimala förhållanden för fransförlängning.

Hårförlängning kan även utföras hemma hos kund om behovet för detta finns.
Och givetvis kan vi även ta emot kunder i NV-skåne.


Om oss som jobbar på Extendend

Extended ägs och drivs av Caroline.
Caroline har sin bakgrund i vården som utbildad undersköterska, men efter drygt 7år som undersköterska i äldrevården så blev det efter en mammaledighet dags att sadla om och då skapades Extended.
Caroline är född och uppvuxen i vackra Skåne, närmare bestämt i en by som heter Jonstorp, en härlig havsnära liten by på Kullahalvön med närhet till både Höganäs, Helsingborg och Ängelholm, hon flyttade till Järle 2012 då hon fann kärleken.
Hon bor ihop med Patrick och deras gemensamma son, Carolines sambo jobbar som vägmarkerare.

Caroline har sysslat med hårförlängningar sedan 2015 men då som hobby.
Hon har själv haft hårförlängning sedan 2011.
Fransförläningar är även det något som Caroline sysslat med sedan innan men då på sig själv eller på kompisar och då har det varit flares (3bens fransar).
Caroline har även sysslat med nagelförlängningar men det är något som just nu inte är aktuellt, det kan dock bli om efterfrågan är stor nog.


Utbildningar & meriter

2016

Caroline är fransstaylist och har gått utbildning i singelfransar hos Look by Linn 22-24/4-16 och blev certifierad fransstaylist i singel fransar & flat lashes 25/5-16.

Caroline har även utbildning i härdplaster  samt har tjänstbarhetsintyg vilket det är lag på enligt arbetsmiljölagen från 2015 om man jobbar med härdplaster mer än 30minuter/vecka exempelvis som fransstaylist eller nagelteraput.

 I September 2016 gick Caroline utbildning i volymfransar hos Look by Linn 3-4/9-16 och blev certifierad fransstaylist i volymfransar & underfransar 4/9-16.

 8/10-16  gick Caroline utbildning i lash lift (franspermanent) hos Ellebana one shot lash lift  och fick diplom i detta 9/10-16.

12/10-16 gick Caroline utbildning i spraytan hos Janes skönhet (numera lash n brow academi) i Helsingborg.

2017

22/4 2017 deltog Caroline i Europas största fransförlängnings tävling, sm i fransförlängning, som hölls på svenskamässan i Göteborg. Det blev ingen pallplats men en enormt bra erfarenhet eftersom det var Carolines första tävling någonsin.

23/8-17 gick Caroline utbildning i kosmetisk tandblekning och blev certifierad tandblekningsteckniker via mighty smile.

15-16-17/9-17 gick Caroline utbildning i microblading hos lash `n´ browacademy (på janes skönhet) i Helsingborg för märket Everlasting brows. Dock är salongen ej godkänd för den typen av skärande verksamhet och utförs därför inte på Extended.

13/10-17 gick Caroline utbildning i sockervaxning/bodysugering hos Lash `n´ browacademy (på Janes skönhet numera lash'nbrow academi) i Helsingborg.


2018

2-3/3 2018 deltog Caroline i Världens största fransförlängnings tävling, sm i fransförlängning, som hölls på svenskamässan i Göteborg.


2019

4-5maj 2019 deltog Caroline i Världens största fransförlängnings tävling, sm i fransförlängning, som hölls i Eriksbergshallen I Göteborg.

2020

24/10-2020 deltog Caroline i LBL international lash competition och tog där hem 3e prisetLash Lift för senior stylister dvs stylister utbildade innan 2018-10-24.

Samt 6e platsen i 3D volymfransar för seniorstylister.Har du frågor till Caroline så kan du maila dom direkt till henne.
extended.nu@outlook.com
Hitta hit

Extended finns på google maps.

Från Örebro;
Följ R50 mot Lindesberg, när du kommer till nya viadukten vid Mogetorp så följer du skyltarna mot Torpa och Järle station. När du kommer till ett T-kors vid flåten så följer du skyltarna mot järle/torven. Kör in i byn.
Kör över järnvägen sen är det 3:e huset på Vänster sida, det är en stor granhäck och en grind, vitt hus med en ganska lång grusgång in. Du kan köra in på gården och parkera vid ladan.

Från Lindesberg
Följ R50 mot Örebro, följ skyltarna mot Järle.
När du kommer in i byn så är det 4e huset på höger sida, följ granhäcken en bit, infarten är nästan i slutet av häcken där ser du sen en grind, ett vitt hus med en ganska lång grusgång in. Du kan köra in på gården och parkera vid ladan.

Från Nora
Du kan köra in antingen från Örebrohållet eller från Lindesbergshållet.