Öppetider 

Vinter Öppet  1/12-17/3
Måndag: 09:00-16:00   kvällstid kan ev. ordnas.
Tisdag: 09:00-16:00     kvällstid kan ev. ordnas.
Onsdag: 09:00-16:00  kvällstid kan ev. ordnas.
Torsdag: 09:00-16:00  kvällstid kan ev. ordnas.
Fredag: 09:00-15:00
Lördag: Stängt.
Söndag: Efter överrenskommelse.Sommar Öppet
  18/3-30/11
Måndag: 09:00-16:00
Tisdag: 09:00-16:00
Onsdag: 09:00-16:00
Torsdag: 09:00-16:00
Fredag: 09:00-16:00
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt


Efter kl 16.00 samt på helgen = 100kr/behandling i ob-tillägg.
Röda dagar samt afton = 200kr/behandling i ob-tillägg.

Mail och PM svarar vi på i mån av tid.


Vi tar inte kort längre, men swish, faktura/delbetalning och kontanter (dock endast jämna pengar då vi ej har någon växelkassa).


Vi tillämpar 36timmars avbokningsregler utan undantag.

Avbokning/ombokning sker via bokningssidan och måste vara bekräftad för att gälla.


Ej bekräftad av/ombokning eller en för sen av/ombokning eller en no-shows debiteras alltid 100% av ordinariepris oavsett anledning.Sköteselråd fransförlängning

Skötselråd
1. Inget onödigt vatten på fransarna ca 12 timmar efter sättningen är gjord. 
2. Tvätta fransarna 2 gånger om dagen med fransschampot och rengöringsborsten, det köper du på salongen vid besöket, fransschampot kostar  350kr men det är drygt ( räcker ca 6månader dvs det kostar 58kr/månad) och utan detta riskerar du din hälsa pga. att det samlas en massa smuts på fransarna om man inte tvättar dom och det kan orsaka bl.a. ögonlocksinflammation (blefarit), bidra till ökning av demodex samt bidrag till dålig hygien. Fransschampot du köper hos oss är framtaget av branchledande företag och minskar effektivt risken för både blefarit och demodex samt bidrar till god ögonhygien och retension.
3. Använd alltid en fransborste och borsta då fransarna ovanifrån, fransborste finns att köpa på Extendeds salong för 25kr. Du bör ha minst 2st, utan fransborste blir det svårt att hålla fransarna snygga.
4.  För bästa och snyggaste resultat, rekommenderas ett återbesök efter ca 2-3 veckor.  Att vänta för länge gör bara att du får ett sämre resultat än du önskar dig vid dina påfyllningar.
5. Boka gärna en ny tid efter avslutad behandling då det kan vara svårt att få en tid som passar dig annars.
6. Rester av smink och eyeliner är förrädiskt mot dina fransar. Det löser upp bindningen mellan din egen frans och synteten och på så sätt förkortas hållbarheten. Ska du ha eyeliner så rekommenderar vi att du köper en speciellt anpassad för fransförlängning, denna finns att köpa/beställa på salongen.
7. Undvik bastu/ugnsånga på fransarna på ca 12 timmar efter sättningen men iakttas även försiktighet därefter då syntetfransarna kan bli brända vid hög temperatur. Och tänk på att iaktta försiktighet vid tändare/grill eller övrig hög värmestrålning då fransarna kan bli brända om dom utsätts för höga temperaturer. 
8. Använt ej oljebaserade produkter, (där räknas även propylene glykolen till oljan som finns i bl.a. makeup).
9. Använd ALDRIG mascara på fransarna. Ska du måla underfransarna, försvinner all chans till långvarig hållbarhet. Ta hellre en mörkare skugga och lägg vid fransraden eller färga dina underfransar.
10. Sov ej på mage. Tänk på att inte ha fransarna mot kudden. Då gnuggas de bort i sömnen. 
11. Mediciner, stress, hormoner, graviditet och sorg kan påverka dina fransar negativt.
12. Du ska ALDRIG ta bort dina fransar själv utan boka tid hos Extended.
13. Extended ansvarar inte för hur du sköter din fransförlängning. Du ansvarar själv för din fransförlängning, du gör fransförlängning på egen risk. Extended gör INGA gratis jobb eller rabatterade jobb pga du tappar fransar då anledningen till detta är omöjlig att fastställa. Extenden gör inga återbetalningar oavsett anledning, vi bjuder däremot på borttagningen om du får en allergisk reaktion.


Risker vid en fransförlängning
Man kan få en allergisk reaktion av akrylaterna i limmet, med svullna ögonlock och kli vid franskanten (detta är dock inte vanligt), det är vanligare att man slarvar med rengöringen och på så sätt får en irritation i eller runt ögonen. Känner du minsta obehag, kontakta Extended. Vid en allergiskreaktion bör du be Extended plocka bort fransarna snarast. Använd aldrig remover, då det är alkohol i detta. Och det resulterar i en brännande känsla på ögonen och kan ge ännu en allergisk reaktion. Vila från makeup i 3 dagar. Om du vill prova fransar igen, vänta minst 3 månader.

Har du haft en ögoninflammation, så vänta i 3 veckor innan du sätter fransar igen.

Starka limångor kan ge en irritation på hornhinnan (röda ögon som kan sitta i upp till 3 dagar), detta är ofarligt men här är exempel på hur du kan behandla hemma:
Skölj ögat med ljummet vatten eller koksaltlösning.
Finns det klibbande var i ögat tvättas det bort med en fuktad bomullstuss.
Blir det inte bättre så kontakta en vårdcentral.
Är man överkänslig mot makeup eller har andra allergier mot hudvårdsprodukter, rekommendera vi inte att man har en fransförlängning.