Nyheter

2020

1/12  vi har ingått avtal med Ecster, det innebär att dom kommer att ta över hanteringen när ni exempelvis väljer att betala era behandlingar med faktura eller delbetalning samt köper digitala presentkort via bokningssidan.  Ni gör som ni alltid gjort, vi sköter resten, enda skillnaden blir nämligen att det står ecster på fakturan istället. 

24/10  
Caroline deltog i LBL international lash competition och tog där hem 3e platsen i Lash Lift, kategori senior (senior innebär att man är utbildad/diplomerad/certifierad innan 2018-10-24).
Caroline tog även en 6e plats i 3d Volymfransar seniorklassen.
Utöver det deltog hon även i en stor onlinekonferans (× antal timmar lång)  för fransförlängning där hon fick mycket nya kunskaper och tips.

23/10 Vi slutar med kort betalning och övergår helt till swish, faktura/delbetalning och vid överenskommelse kontanter (OBS vi har ingen växelkassa så endast jämna pengar vid kontanter).

09/02 En dryg månad innan SM i fransförlängning 2020 så valde vår
fransstylists modell att hoppa av via ett meddelande på messenger (Facebooks chatt), vilket känns fruktansvärt tråkigt, taskigt och jätte dåligt gjort då vår fransstylist nu tyvärr missar SM 2020 pga detta.

Vi har full förståelse för att vår fransstylist är både arg, ledsen och väldigt besviken på sin modell som hon tävlat med i 2år tidigare. Man trodde ju aldrig att en vän skulle behandla sin vän så som denna modell nu gjort, fransstylisten och modellen var kompisar och umgicks privat, fransstylisten har av förklarliga skäl valt att inte vara vän med modell längre pga det enorma svek hon utsatt vår fransstylist för nu.

Men som ni vet (eftersom det stått i vår info ang sm-fransar sedan hösten 2016) så är det 6 månader innan tävling som man kan välja att avboka sin plats som modell annars får man en faktura på de kostnader som ett SM innebär för vår fransstylist, helt enligt avtalet som är juridiskt bindande.

09/01
Vi har valt att göra om våra prislistor lite.
Vi har även gjort om lite i återbesökspriserna, förut hade vi;
Återbesök inom 3veckor (90minuter) =  780kr
Återbesök inom 4 veckor (110minuter) = 1040kr
nu kommer vi istället att ha;  
Lilla franspåfyllningen (90minuter) = 699kr   (ca 10.4% billigare)
Stora franspåfylllningen (115minuter) = 899kr  (ca 13.5% billigare)
Extra stora Franspåfyllningen  (135minuter) = 1040kr

01/06 vi har valt att gå ur cashback och ni kan därmed inte länge få chasback hos oss. Vi ansvarar inte för information som finns i/på cashback, hittar ni oss där efter juli 2020 så är detta felaktigt.


2019


23/12  önskat er en god jul och ett gott nytt år.
Salongen öppnar igen den 3/1-2020.
Vi ser fram emot kära återseenden av stammisar och förhoppningsvis några nya blivande stammisar också.


15/12
pga återkommande no-shows och för sent av/ombokade tider så måste vi nu tyvärr skärpa våra bokningsregler, från och med nu gäller följande; en avbokning eller ombokning måste ske och vara bekräftad 36h innan bokad tid. En för sent eller en ej bekräftad av/ombokning debiteras alltid 100% av ordinariepris utan undantag. 
Av/ombokning sker som tidigare endast via bokningssidan.

13/12 
Caroline har fått bekräftat att hon kommer att tävla i SM i fransförlängning för 4e gången i mars 2020.

3/8  
Hemsidan är uppdaterad, nya produkter har inkommit bland annat en produkt som kommer att minska risken för irritation och röda ögon vid fransförlängning, samt öka hållbarheten på er förlängning med ca 30%. Fler produkter är på ingång.

19/7 lojalitetskortet har bytts ut mot ett online-rabattsystem, chashback, det kan du registrerar dig i helt gratis redan nu, observera dock att mobilnummer som står angivet i/på cashback är det tillfälliga mobilnummer vi hade 2016, ni kan alltså inte nå oss via det nummret. klicka på länken för registrering ->   /lojalitets-kortet

4-5/5 
Deltog Caroline i svenska mästerskapen i fransförlängning i Göteborg för 3e gången men mycket bra resultat.

13/3
   Det kommer ske en uppdatering av prislistorna, nya priserna gäller från och med 1/5-2019 


2018

13/12   Det blir SM i fransförlängning för vår fransstaylist även 2019.

12/4 uppdaterad lash lift nu tillför vi Kreatin och biotin till fransarna under HELA lash liften, dessutom avslutat vi vår lash lift-lyx med en riktig näringsboost åt fransarna som låser färgen och hjälper fjällskiktet att sluta sig.

27/3 Påsktävling pågår just nu på vår Facebooksida, deltagarna kan vinna en gratis tandblekning.

2-3/3 Caroline tävlade i sm i fransförlängning och placerade sig som nr 13 i sverige i volymfransar. Hittade även sin modell till nästa års sm i fransförlängning.
----

2017
13/12  Caroline skall åter igen tävla i sm i fransförlängning, det är VÄRLDENS största franstävling.

21/11 
Lojalitetskortet har gjort comeback hos Extended. Läs mer under erbjudande.

13/10
 Gick Caroline utbildning i bodysugering (sockervaxning). Därmed utför vi nu sockervaxning på salongen.

6/10 
Nu är hemsidan och bokningssidan uppdaterade, ni kommer märka att det hänt en hel del.

29/9
Nu är det inte längre någon prisskillnad på återbesöken oavsett vad för typ av fransförlängning ni gör, detta pga vi valt att ha priset utefter tidsåtgång (vi har valt att ha våra singelfransar som tidigare varit billigast som riktlinje för priserna), därmed kostar alla fransbehandlingar lika mycket det enda som skiljer priserna åt är tidsåtgången, detta innebär även att priset för ny sett ändrats på några av våra behandlingar.

25/8 
Nu utför vi kosmetisk tandblekning på salongen.

20/8 
Det finns nu en ny kategori på bokningssidan som heter Erbjudande, under den kategorin hittar ni eventuella erbjudande på behandlingar som fått reducerat pris.

16/8
Det är just nu rea med mycket låga priser på nya sett fransar och lash lift. Mer om detta hittar ni på vår Facebooksida.

11/8 
Det är stora nyheter på gång, vi har därför ett event på salongen den 25/8 kl 16-19 där vi kommer ha väldigt fina VIP-erbjudande för er som kommer.

22/4 
Deltog Caroline i Europas största fransförlängnings tävling, sm i fransförlängning, som hölls på svenskamässan i Göteborg.  Det blev ingen pallplats men en enormt bra erfarenhet.

14/3 
 
Ofta gnälls det om prissättningen, det ni förmodligen inte tänker på är att mer än 50% av det ni betalar omedelbart försvinner på skatter, sociala avgifter e.t.c (det era arbetsgivare står för) därefter tillkommer materialkostnad, el, lokalhyra (ja även jag får betala för att min lokal ska underhållas), inlösningsavtal med banken, försäkringar, hyra av kortterminal, kostnad för swish, kostnad för kassa & bokningssystem, kostnad för hemsidan, domän o.s.v o.s.v så när du tror att vi har hela behandlingskostnaden i lön så tror du fel.

3/3  
Ny behandling är nu tillgänglig för bokning. 4H/Extended Volume - detta är en volym där vi ämnar att uppnå ett tävlingsresultat. Vi jobbar med lättare fransar (tjocklek; 0.03, 0.04 & 0.05) och sätter även på bebisfransarna precis som man gör vi tävling.

14/2
Hemsidan är uppdaterad. Även bokningssidan har uppdaterats något.
Vi förlänger vårt alla hjärtans dags erbjudande veckan ut. Det finns i nu läger endast 4 lediga tider dock.


1/2 
Vi vill göra er uppmärksamma på att vi tyvärr kommer att ha stängt vecka 8 pga en begravning vi skall nära på i Skåne. Ni vars tider berörs kommer att kontaktas och erbjudas nya tider antingen vecka 7 eller vecka 9.

12/1 
Nu finns det bara en prislista för volym (utöver Extended volume så klart), detta för att underlätta för både oss och er. Den tillfälliga mobiltelefonen har nu försvunnit och vi nås återigen endast via mail & pm/dm, bokningar samt om/avbokning sker som vanligt endast via bokningssidan. 

2016
30/12  priserna på samtliga återbesök 3 & 4 veckor har SÄNKTS. 
Även Extended Volume återbesöken har
SÄNKTS nu igen på samma sätt som övriga återbesök.

28/12
priserna på Extended volume återbesöken har SÄNKTS med samma prisintervall som övriga återbesök.

25/12  
Extended kan nu glädja alla spraytan kunder med en ny vätska.
100% naturligt aktiva ekologiska ingredienser med eco certifierad DHA. Vätskan är berikad med vitamin A, B5 & E.

DU bestämmer brunheten själv från 6% - 1timme till dusch till 20% DHA - 8timmar till dusch.

13/12
Årets stora nyhet, Extendeds fransstaylist, ägare & grundare Caroline kommer att tävla i sm i fransförlängning 2017. 

24/10 
Nya prislistor där priserna på samtliga återbesök (dock ej Extended volume) har SÄNKTS.

20/10  Caroline blev  certifierad i Spraytan.
Vi har en tillfällig mobiltelefonen i salongen, denna kan dock inte användas för om/avbokning, om/avbokning sker endast via bokningssidan, en om/avbokad tid måste alltid vara bekräftad 24h innan bokad tid för att vara godkänd i annat fall fakturerar vi 100% av ordinariepris utan undantag.


20/10  Caroline blev  certifierad i Ellebana one shot Lash lift.

4/9  Caroline blev  certifierad i volymfransar.

25/5  Caroline blev  certifierad i singelfransar & Flat lashes