Modellen 2020, som även var sm-modell 2018 och 2019 valde drygt 1 månad innan SM 2020 att hoppa av som sm-modell via ett fegt meddelande på messenger (facebooks egen chatt).

Finner inga ord för hur ruttet det beteendet är, vår fransstylist är givetvis djupt besviken, sårad, ledsen & arg på sin så kallade vän eller rättare sagt fördetta vän nu.
Hon har förstört tävlingen och eventuell chans till pallplats får vår fransstylist som lagt ut massor av pengar på tävlingen helt i onödan nu.

Erbjudande SM-Volymfransar - nytt set volymfransar

Just nu förbereder sig Caroline för att för 4e gången tävla i SM i fransförlängning.  Därför har hon just nu erbjudande på SM-volymfransar, det vill säga ett nytt set tävlingsbyggda volymfransar.

Pris för nytt set sm-volymfransar (3h);  1150kr    (ordinarie pris är 1450kr)

Erbjudandet gäller till 2020-01-25 även om en modell är hittad.
Våra vanliga bokningsregler gäller.

SM-fransar  OM du blir modell     
OBS modellen för 2020 är utvald.
Caroline deltar åter igen i sm i fransförlängning (världens största franstävling) och kommer därför att erbjuda så kallade sm-fransar igen, denna behandling är en övning inför den faktiska tävlingen och syftet är dels övning för att allt skall bli så perfekt som möjligt men den här gången eftersöks även årets sm-modell/sm-modeller. 1-2st kommer att få chansen att vara modell på världens just nu största tävlingar i fransförlängning, detta innebär bland annat att du under en period av ca 2-4månader kommer att få fransar till ett extremt fördelaktigt pris samt att du på själva tävlingen får GRATIS tävlingsbyggda fransar samt inträde till den stora skönhetsmässan.
Resan till och från sm  och  eventuellt hotell betalar du dock själv. Du blir även ersättningsskyldig för Carolines alla kostnader kring sm om du ej dyker upp på själva tävlingsdagen, en prislapp på ca 27.000kr.

SM hålls även i år  i Göteborg, mars 2020.


Skulle du bli vald till tävlingsmodell och väljer att ställa upp så har Caroline & du automatiskt ett avtal (muntligt eller skriftligt) som binder dig till ovan nämna ersättning om du ej dyker upp. Har du ändrat dig ang att vara modell så skall detta meddelas minst 6månader innan tävlingen annars blir du ersättningsskyldig.