Bli modell till onlinetävling

Vi söker just nu modeller till 2st onlinetävlingar. En online tävling görs i stylistens salong, dvs i Järle och efter behandlingen tas bilder på modellen som sedan skickas in som tävlingsbidrag om stylisten bedömer att jobbet blev bra nog.

Tävling nr 1 är i volymfransar, tävling nr 2 är i Lash Lift.

Vad krävs av dig som modell?

 • Symmetrisk ansikte.
 • Du måste vara fotogenetisk och ha ett estetiskt tilltalande utseende.
 • Fin hy.
 • En ögonfärg som gör sig fint på bild, då tävlingen är online görs den via bilder på modellen.
 • Friska, långa, tjocka mörkbruna eller svarta fransar.
 • Ej känsliga ögon dvs du får ej tåras eller bli röd lätt.
 • Du behöver vara duktig på makeup och hår då du kommer behöva göra din egen makeup och styla ditt hår själv innan fotograferingen som sker samma dag som behandlingen utförs.
 • Du måste kunna spendera en hel dag i salongen i Järle. 

  Fördelen med onlinetävling är att det sker i salongen så inga extra resor behöver göras.
  Du får fransar som är tävlings gjorda för ett minimalt pris, du FÅR bilderna efter att tävlingen varit i slutet av oktober.

  Vill du vara modell?
 • Skicka in en bild på ditt ansikte tagen rakt framifrån samt bilder på dina fransar tagna underifrån så att man ser fransar i sin helhet.
  Du mailar dina bilder till info@extended.nu

  Pris för att vara modell Volym; 750kr inkl kaffe & kaka, du får tävlingsbyggda volymfransar samt bilderna vi tar på dig.
  Pris för att vara modell Lash Lift; 425kr inkl kaffe & kaka, du får en tävlings gjord lash lift samt bilderna vi tar på dig.

  Vad skiljer vanliga volymfransar från tävlingsbyggda volymfransar?
  Tävlingsbyggda fransar sätts på ALLA dina fransar, det är 100% täckning som gäller vid tävling (det gör man inte i en vanlig behandling, då ligger man runt 80-90% av fransarna), vi har obegränsat med tid för bygget (endast vid onlinetävling) dvs ingen stress, designen är väl utvald för att passa din ögonform, vi ger dig kort och gott så kallade "idealögon".

  Vad skiljer vanliga lash lift från tävlingsgord lashlift?
  Tävlings gjord lash lift ställer enorma krav på rakhet och korrekt böj, dvs varje frans lyfts upp separat på spolen för att få optimal positionering. Detta ger en helt magisk lash lift.