Vi utför 3 olika typer av fransförlängning, Singelfransar/classic, Flats lashes och Volymfransar.

Singelfransar är en syntetfrans på varje egen naturlig frans.  Vi jobbar med tjocklekarna 0.07mm, 0,10mm, 0,12mm & ibland 0,15mm. Längderna variera från 6mm-15mm och anpassas alltid efter vad kundens egna fransar klarar av. Singelfransar har sämre hållbarhet än volymfransar.

Flat lashes är en platt frans som sätts på samma sätt som singelfransar dvs en syntetfrans på varje egen naturlig frans.

vi jobbar med tjockleken 0.20mm (dess vikt motsvarar en singelfrans i tjocklek 0.15mm). Längderna varierar från 7mm-13mm och anpassas alltid efter vad kundens egna fransar klarar av.
OBS Vi rekommenderar INTE flat lashes till kunder med tunna naturliga fransar då vikten på syntetfransen är för stor, då rekommenderar vi att välja en anpassad volym istället då den är mer skonsam.


Volymfransar är fler syntetfransar på varje egen naturlig frans, det görs i 2d-12d, siffrorna anger antal syntetfransar per egen frans. Volymfransar är det mest skonsamma för dina naturliga fransar, detta pga att volymfransar är mycket tunna och därmed väger väldigt lite, dom kan således helt anpassas till vad kundens naturliga fransar klarar av att bära. Dessutom är volym uteslutande det med bäst hållbarhet.

I vanlig volym jobbar vi nästan uteslutande med tjockleken 0.05mm, ibland med 0.04mm medans i  Extended Volume/megavolym jobbar vi med tjockleken 0.03mm (dessa är dyrare i inköp men bättre då tyngden minskar vilket möjliggör större volymknippen). 
Längderna i volym varierar från 4mm - 15mm och anpassas alltid efter vad kundens egna fransar klarar av.


Vi har 18års gräns på fransförlängning.


Priserna gäller från 2019-01-05

Nytt sett Singlfransar: 1300kr   (2,5timme)
Nytt sett Flat lashes: 1300kr     (2,5timme)
Nytt sett Volymfransar: 1560kr       (3timmar)
Nytt sett Exteded Volume: 2080kr    (4timmar)

Påfyllning singelfransar/flat lashes/volymfransar
inom 2 veckor
(max 60minuter):  500kr
inom 3 veckor (max 90minuter): 750kr  
inom 4 veckor (max 120minuter): 950kr efter 4 veckor måste du boka tid för nytt sett.
Efter 4 veckor - Nytt sett

Påfyllning Extended Volume
inom 2 veckor (max 90minuter):  750kr
inom 3 veckor (max 120minuter): 950kr   efter 3 veckor måste du boka tid för nytt sett.
Efter 3 veckor - Nytt sett

Underfransar (max 30minuter): 400kr  

OBS
Sensitivlim är inget vi använder då även det innehåller akrylater vilket gör det helt meningslöst om du är allergisk mot akrylater.
Däremot så använder vi marknadens bästa lim, som är godkända av kemikalieinspektionen. Samt en produkt som binder limångorna så att risken för irritation eller röda ögon minskar, den ökar dessutom hållbarheten på er förlängning med 30%.Vanliga frågor:
F: Förstör jag mina fransar om jag gör det här?
S: Nej, dina fransar har en begränsad livslängd (ca 8 veckor) därefter trillar fransen av och en ny växer ut.


F: Hur länge håller det?
S: Det beror på dina egna fransars livscykel, när din frans dör så trillar även förlängningen av. Vanligtvis gör man därför en påfyllning efter ca 3 veckor.

Extended förbehåller sig rätten att med kort varsel avboka eller omboka en kund utan att ekonomisk ersättning utgår till kund.
Vi förbehåller oss också rätten att avbryta pågående behandling om något uppkommer så som ex. vab eller sjuksom o.s.v då får kunden betala för den tid hen varit hos Extended (taxan är då 550kr per påbörjad timme inkl moms). En ombokning/avbokning från dig som kund skall bekräftas för att vara giltig.