Erbjudande SM-Volymfransar - nytt set volymfransar

Just nu förbereder sig Caroline för att för 4e gången tävla i SM i fransförlängning.  Därför har hon just nu erbjudande på SM-volymfransar, det vill säga ett nytt set tävlingsbyggda volymfransar.

Pris för nytt set sm-volymfransar (3h);  1395kr    (ordinarie pris är 1560kr)

Erbjudandet gäller till 25/2-2019  även om en modell är hittad.
Våra vanliga bokningsregler gäller.

SM-fransar  OM du blir modell      OBS modellen för 2019 är utvald.
Caroline deltar åter igen i sm i fransförlängning (världens största franstävling) och kommer därför att erbjuda så kallade sm-fransar igen, denna behandling är en övning inför den faktiska tävlingen och syftet är dels övning för att allt skall bli så perfekt som möjligt men den här gången eftersöks även årets sm-modell/sm-modeller. 1-2st kommer att få chansen att vara modell på världens just nu största tävlingar i fransförlängning, detta innebär bland annat att du under en period av ca 2-4månader kommer att få fransar till ett extremt fördelaktigt pris samt att du på själva tävlingen får GRATIS tävlingsbyggda fransar samt inträde till den stora skönhetsmässan.
Resan till och från sm  och  eventuellt hotell betalar du dock själv. Du blir även ersättningsskyldig för Carolines alla kostnader kring sm om du ej dyker upp på själva tävlingsdagen, en prislapp på ca 27.000kr.

SM hålls även i år  i Göteborg, mars 2020.


Skulle du bli vald till tävlingsmodell och väljer att ställa upp så har Caroline & du automatiskt ett avtal (muntligt eller skriftligt) som binder dig till ovan nämna ersättning om du ej dyker upp.